Nuolaida -5% su kodu 5promo
hello@artforma.com
Parašykite mums laišką
Kalbėkite per Messenger
Kalbėkite per Whats app programėlę
Pirkinių krepšelis 0.00 € € 0
Patvirtintas pardavėjas
Jūsų krepšelis tuščias.
  • Spring <span style="color:#f8de92">Sale <br/>-5%</span>

    Spring Sale
    -5%
    Nuolaidos kodas: 5promo

    -5% Visi produktai!

    Konfigūruoti
  • Veidrodis SMART LED

    Veidrodis SMART LED

    Žiūrėkite filmus, klausykitės muzikos, sužinokite orus, pasaulio naujienas ir dar daugiau. Sukonfigūruokite savo svajonių išmanųjį LED veidrodį.

    Konfigūruoti
  • spintelės
    Vonios
    spintelės

    Pasirinkite ir sukonfigūruokite vonios kambario spintelę su LED apšviečiamu veidrodžiu.
    Praktinė erdvė - pasirinkite dekoro spalvą ir priderinkite spintelę prie savo interjero.

    Konfigūruoti

Skirtingi veidrodžių veidai

Veidrodis Decor
Veidrodis Decor
Vonios spintelė Sarah
Vonios spintelė Sarah
Veidrodžiai Netaisyklingos
Veidrodžiai Netaisyklingos
Veidrodis Retro
Veidrodis Retro
Dekoratyvūs Veidrodžiai LED
Dekoratyvūs Veidrodžiai LED
Veidrodžiai Kabantis LED
Veidrodžiai Kabantis LED
Pasirinkite savo stilių
  • PremiumLine
    PremiumLine

    Mūsų aukščiausios kokybės LED veidrodžiai skirti tiems, kurie nori, kad veidas būtų aiškiai apšviestas ir veidrodis būtų labai ryškus. Dėl tvirto veidrodžio rėmo, kurį galima rinktis iš daugybės spalvų, šviesa krinta tik viena kryptimi ir nesukuria sienų atspindžių efekto. Kita vertus, aiškus rėmo kontūras suteikia kambariui orumo ir išraiškingumo.

    Konfigūruoti
  • FrameLine
    FrameLine

    Mūsų LED veidrodžiai iš Frame linijos skirti žmonėms, kurie vertina klasę ir eleganciją. Dėl tvirto veidrodžio rėmo, kurį galima rinktis iš daugelio spalvų, šviesa krinta tik viena kryptimi, nesukurdama sienų atspindžių. Dėl aiškių rėmo kontūrų kambarys atrodo orus ir išraiškingas.

    Konfigūruoti
  • AmbientLine
    AmbientLine

    Didingiausi mūsų kolekcijos veidrodžiai yra lygūs, skaidrūs stiklai be rėmo. Subtilių formų veidrodžiai suteiks lengvumo bet kuriam vonios kambariui, o dėl jų dekoratyvumo sukursite nepakartojamą atmosferą savo vonios kambaryje. Išgalvotas LED apšvietimas ant sienos palieka spindesį ir nuostabiai išryškina veidrodį.

    Konfigūruoti
  • Apvalus apšviestas vonios veidrodis
  • Veidrodis LED su apšvietimu ir lentynomis
  • Vonios spintelė su LED veidrodžiu Sofia
  • Apvalus apšviestas vonios veidrodis

    Praktiški priedai

    Veidrodį galima aprūpinti papildomais priedais. Veidrodžio paviršiuje rasite naudingų įtaisų, pavyzdžiui, jutiklinį jungiklį, LED laikrodį arba papildomą kosmetinį veidrodėlį.

     

    Mėgaukitės unikaliu charakteriu

    Subtilių formų veidrodis suteiks jūsų vonios kambariui lengvumo, o jo dekoratyvinėmis savybėmis sukursite nepakartojamą atmosferą. Modernus LED apšvietimas ant sienos palieka švytėjimą ir nuostabiai išryškina veidrodį.

    295.00 €
    Peržiūrėkite išsamią informaciją
  • Veidrodis LED su apšvietimu ir lentynomis

    Viskas ranka pasiekiama!

    Įvairiapusiškas funkcionalumas ir įspūdingas dizainas. Praktiškas, apšviestas veidrodis su integruotomis lentynomis ir papildomais pasirinktais priedais.

     

    Galima rinktis iš daugybės korpuso spalvų

    Lengvai suderinkite veidrodžio korpuso spalvą su savo vonios kambario interjeru.

    475.00 €
    Peržiūrėkite išsamią informaciją
  • Vonios spintelė su LED veidrodžiu Sofia

    Praktiška erdvė

    Atidaromas spintelės priekis. Spintelėje su LED veidrodžiu rasite praktišką vietą aksesuarams laikyti. Visi rytinės rutinos metu reikalingi daiktai visada po ranka.

     

    Daugybė korpuso spalvų

    Galite rinktis įvairių spalvų spinteles, todėl lengvai suderinsite bet kurio vonios kambario dizainą.

    555.00 €
    Peržiūrėkite išsamią informaciją
Kodėl "Artforma"?

Rinkitės pripažintą Europos gamintoją, rinkoje veikiantį daugiau nei 20 metų. Kiekvienas veidrodis yra atskira istorija - dėl sukurtos konfigūravimo sistemos mūsų klientai gali pritaikyti gaminį pagal savo poreikius. Apsispręskite dėl kiekvieno užsakymo elemento ir pakeiskite savo interjerą XXI a. veidrodžiu. Jūsų dydis, apšvietimo spalva, interaktyvus veidrodis su mėgstamomis programomis? Tai įmanoma!

#Artforma_com

Įrengtas veidrodis? Pridėkite nuotrauką su grotažyme  #Artforma_com, ir būkite tarp tūkstančių patenkintų klientų!

dwa lustra okragle podswietlane led
lustro z glosnikiem
Podswietlane lustro lazienkowe LED z wlacznikiem
lustro dekoracyjne loft
lustro scienne
nowoczesne lustro
lusterko kosmetyczne
okragle lustro lazienkowe
lustro z glosnikiem bluetooth
lustro prostokatne z tabletem

LED Veidrodžiai

Vonios veidrodžiai yra vienas svarbiausių kiekvieno vonios kambario įrangos elementų. Kad jie būtų kuo funkcionalesni, geriausia rinktis šviečiančius! Apšviesti LED veidrodžiai padeda atlikti kasdienę priežiūrą. Jie puikiai tinka ir makiažui, ir skutimuisi. Jokio matomumo trūkumo. Nuo šiol visi makiažai bus tikslūs, o skustis bus lengviau nei bet kada anksčiau.

LED veidrodžiai - puikus energiją taupantis sprendimas

LED lempos yra ilgaamžės, ekologiškos ir nekenksmingos aplinkai. Jose nėra nuodingų medžiagų ir jomis tikrai nenusideginsite - jos išskiria daug energijos, bet mažai šilumos.

Veidrodžiai su LED apšvietimu yra itin ekonomiški. LED lemputės tarnauja iki kelerių metų ir sunaudoja daug mažiau elektros energijos nei įprastos lemputės, todėl jų eksploatacija yra daug pigesnė.

Vonios veidrodis su LED apšvietimu - tai visiškai nauja rytinės rutinos kokybė!

Vonios spintelės su veidrodžiu

Kai turite mažą vonios kambarį, kiekviena laikymo vieta yra labai svarbi. Tokiuose kambariuose puikiai tinka veidrodinės vonios kambario spintelės!

Du viename - vonios kambario veidrodis ir reikalingiausių kosmetikos priemonių saugykla!

Spintelėje sumontuotas LED apšviečiamas veidrodis puikiai tinka kasdienei priežiūrai. Juo galite apšviesti veidą ir pasidaryti tobulą makiažą. 100 cm ilgio ir 72 cm aukščio spintelės tinka daugumoje vonios kambarių ir išsprendžia vietos trūkumo problemą.

 

Dekoratyviniai veidrodžiai

Dekoratyviniai veidrodžiai puikiai papildo bet kokį interjerą, nesvarbu, ar tai būtų svetainė, miegamasis, ar vonios kambarys. Išskirtinis veidrodis jūsų butui suteiks subtilios elegancijos ir optiškai jį padidins.

LED šviečiantys veidrodžiai - geriausias pasirinkimas!

Siūlome veidrodžius su įvairių motyvų rėmais. Geometrinis motyvas tiks prie minimalistinio interjero, o džiunglių motyvas suteiks bet kuriam vonios kambariui išskirtinumo. Kita vertus, dekoratyvinės gėlės ant veidrodžio rėmo sušildys kambarį ir suteiks jam daugiau spalvų.

 

Papildomi priedai

Šiuolaikinį LED veidrodį galima papildyti įvairiais papildomais priedais, kad kasdienis gyvenimas būtų lengvesnis ir malonesnis.

Vonios kambario veidrodis, kuris nepasidengia garais? Taip, pagaliau tai įmanoma! Savo LED veidrodžius sukūrėme tiems, kuriems atsibodo prastas matomumas veidrodyje ir rūko paviršius.

Kasdien tikrinant laiką ir orą bus lengviau išeiti iš namų.

Veidrodis su laikrodžiu padės lengviau nei bet kada anksčiau pasiruošti pasirinktam laikui.

Kosmetinis veidrodis kaip veidrodžio priedas, „Bluetooth“ ir maitinamas iš baterijos.

Mėgaukitės išmaniuoju LED veidrodžiu nuolatos!

Kiekvieno dydžio ir formos

Ieškote tobulo veidrodžio savo namams? Puiku, ką tik jį radote! Kodėl galime būti tikri? Mūsų veidrodžiai būna įvairaus dydžio ir formos.

Veidrodis su LED apšvietimu taupo energiją ir pinigus ir tarnaus daugelį metų be pertraukų. Elegantiški, modernūs veidrodžiai suteiks jūsų interjerui charakterio, tikrai verta pasidairyti!

Mūsų veidrodžių dydžių įvairovė garantuoja, kad rasite jūsų poreikius atitinkantį veidrodį! Yra klasikinių dydžių, idealiai tinkančių vonios kambariui, svetainei, taip pat pailgesnių, skirtų prieškambariui ar bet kuriai kitai vietai, kur norite į save žiūrėti visu ūgiu. Rinkitės iš dydžių: 80 x 60, 70 x 50, 90 x 60, 100 x 60, 100 x 80.

Mūsų veidrodžių formos gali būti kokios tik jums reikia! Apvalūs arba tik švelniai suapvalinti, kad atitiktų šiuolaikines tendencijas ir sušvelnintų aštrius kraštus. Stačiakampio arba kvadrato formos - mėgstantiems klasiką ir eleganciją.

Skaityti daugiau

Peržiūrėkite mūsų atsiliepimus iš  

Žr. daugiau