Bonuses
Rekomenduoti verta! Pasinaudok mūsų pasiūlymu ir gauk 30% nuolaidą!
Man delivering box to house
Nuo durų iki durų. Visame pasaulyje.
Man with a van
Trys paprasti žingsniai ir siunta išsiųsta! Mes taip pat nemėgstame popierizmo.
  1. Ilgis
  2. Plotis
  3. Aukštis
kg
cm
×
cm
×
cm
Geriausi pasiūlymai
Mūsų partneriai:
Provider logos, tab 1
Provider logos, tab 2
Provider logos, tab 3
Provider logos, tab 4
Provider logos, tab 5
Provider logos, tab 6
Provider logos, tab 7
Provider logos, tab 8
Provider logos, tab 9
Provider logos, tab 10
Provider logos, tab 11
Provider logos, tab 12
Provider logos, tab 13
Provider logos, tab 14
Esame nariai:
bifa
Norėdami matyti geriausius pasiūlymus prašome pasirinkti išsiuntimo šalį.
* Kainos be PVM
Standartinio serviso kainos 28 03 2024
Klientų atsiliepimai
Daugiau nei 6851 klientų sako
Puiku: 4.9 / 5
Justina
01 07 2020
Super operatyvumas ir aptarnavumas, issprendzia kilusius nesklandumus per kelias minutes! Siuntini norejome siusti i Vietnama, uzs...
Audrius
30 06 2020
Super greitas pristatymas, preke nukeliavo i vengrija per para laiko, pirkejas patenkintas, as taipat , rekomenduoju!
Rimas
07 11 2021
Puikus servisas. Į iškilusius klausimus atsako net sekmadienį. Greitas pristatymas. Į Arabų Emiratus siunta (nuo durų iki du...
Oleg Gladyšev
08 09 2021
Siuntinį siunčiau į Kiniją. Per 3 dienas gavėjas gavo savo siuntą tiesiai į rankas. Su Parcelabc bendradarbiausiu ir ateity...
Ramunė Juzėnienė
09 09 2021
Rekomenduoju. Greita, patikima, saugu ir nebrangu!
Marytė
22 04 2021
Naudojausi ne pirmą kartą, viskas puikiai, ačiū labai! Buvo nesklandumų, nes negalėjau matyti siuntos kelio, tačiau paraši...
PARCEL ABC SIŪLO
Kiekviena siunta apdrausta. Jūs galite užsisakyti papildomą siuntos draudimą iki 5000 EUR.
Nuo durų iki durų. Mes paimsime jūsų siuntą iš bet kurios pasaulio vietos ir nugabensime bet kur. Mūsų sistema apjungia didžiausius tarptautinius ir mažesnius vietinius vežėjus.
Mūsų sistema, kuri seka laisvą vietą kitų tiekėjų transporto priemonėse, parinks optimaliausią maršrutą kainos ir gabenimo laiko prasme. Jeigu Jums kitas vežėjas gali pasiūlyti geresnes transportavimo sąlygas, informuokite mus ir mes pateiksime geresnį pasiūlymą!

Skubios siuntos su ParcelABC

Globalizacijos laikais itin išaugo poreikis gabenti siuntinius iš skirtingų valstybių ir pristatyti juos į įvairiausius pasaulio kampelius, todėl logistinės paslaugos kasdien tampa vis labiau reikalingos ir nuolat ieškoma naujų būdų šioms paslaugoms optimizuoti. „ParcelABC“ platforma – originalus ir novatoriškas sprendimas, kuriantis naujas taisykles pasaulinėje siuntų gabenimo rinkoje. „ParcelABC“ suteikia galimybę pasitelkti laisvą vietą įvairių vežėjų bei siuntų tarnybų transporto priemonėse ir taip užtikrina, kad net ir skubios siuntos būtų pristatytos kokybiškai ir už mažiausią kainą.

Mūsų sistemos unikalus algoritmas į vieną tinklą sujungia patikimiausius vežėjus iš viso pasaulio valstybių. Užsakymo priėmimo metu ieškoma laisvos vietos Jūsų siuntiniui skirtingų siuntų tarnybų transporto priemonėse, vyksiančiose pasirinktu maršrutu. Sistema suplanuoja optimaliausią maršrutą laiko, kainos arba laiko bei kainos atžvilgiu. Siuntos gabenimo metu, siuntinys iki adresato gali keliauti keliomis tarnybomis.

 

Kodėl verta siųsti siuntinį su „ParcelABC“?

Skubiai reikia išsiųsti siuntą Lietuvoje arba į užsienį, tačiau nenorite gaišti laiko ieškodami geriausią kokybės ir kainos santykį pasiūlyti galinčios siuntų tarnybos? Puikiai suprasdami, kad greitos, patikimos ir pigios siuntų tarnybos paieškos internete užima nemažai brangaus laiko, mielai tai padarysime už Jus.

Siųsti siuntas su „ParcelABC“ yra patikima, pigu, patogu ir paprasta:

  • paslaugas teikiame tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims;
  • galite siųsti bet kokio dydžio siuntas;
  • visada garantuojame mažiausią kainą;
  • apdraudžiame visas gabenamas siuntas;
  • visus siuntinius kurjeriai paima ir pristato nuo durų iki durų;
  • užsakymą galite padaryti be registracijos;
  • visą siuntos gabenimo procesą galėsite stebėti nuotoliniu būdu.
Rūpindamiesi Jūsų siuntinių saugumu, apdraudžiame visas mūsų sistemoje registruotas siuntas. Per „ParcelABC“ siunčiami siuntiniai yra nemokamai draudžiami standartiniu 25 Eur vertės draudimu, puikiai tinkančiu pigios siuntos atveju, o jei Jūsų siuntinio turinys yra labai vertingas – suteikiame galimybę jį apdrausti papildomai net iki 5 000 Eur.

„ParcelABC“ – paprasta kaip ABC. Laiko taupymas mums yra vienas aukščiausių prioritetų, todėl maksimaliai supaprastinome su siuntų transportavimu susijusias paslaugas ir užtikrinome, kad Jūsų vienintelis rūpestis būtų, ką siųsti, o ne kaip siųsti. Keliais pelės mygtukų spustelėjimais pasieksite visą reikalingą informaciją apie galimas siuntų tarnybas ir siuntų gabenimo Lietuvoje ir į užsienį kainas. Pasirinkę Jums geriausiai tinkantį siuntimo variantą ir patogiausią paslaugų apmokėjimo būdą, sužinosite, kada kurjeris pasiims siuntą ir ją pristatys galutiniam adresatui. Siuntos paėmimas ir pristatymas į namus vykdomas nuo durų iki durų taip užtikrinant maksimalų patogumą. Apmokėję paslaugą, detalią užsakymo informaciją gausite el. paštu ir turėsite galimybę sekti kaip vyksta Jūsų siuntos pervežimas.

„ParcelABC“ kruopščiai ir atsakingai pasirūpins, kad visos sistemoje registruotos siuntos savo adresatus pasiektų skubiai, saugiai ir už geriausią kainą, todėl Jums telieka atsakyti į klausimą, ką siųsite šiandien?