Audriaus Banionio ūkis

KAIMAS Į NAMUS

Mūsų darbo filosofija:

NUO LAUKO IKI STALO - SU MEILE IŠ KAIMO

Natūralūs kaimiški gaminiai su meile gimsta Audriaus Banionio ūkyje ir pasiekia visų, ieškančių natūralaus skonio kaimiškų gaminių, stalą. Jei jums patinka natūralūs produktai, rinkitės Audriaus Banionio ūkyje pagamintus kaimiškus gaminius ir te atkeliauja kaimas į namus!

MŪSŲ KAIMIŠKI GAMINIAI

Duonos gaminiai

Visi ūkyje gaminami duonos ir konditerijos gaminiai išlaiko senovinę tradiciją, kaimiška naminė duona gaminama iš natūralaus raugo, be priedų,  kildinama mediniuose kubiluose, o kepama kokliniame pečiuje.  

Visi duonos gaminiai →

Mėsos gaminiai

Platus mėsos gaminių asortimentas: tai ir šviežia mėsa iš ūkio, ir mėsos pusgaminiai, ir kaimiški rūkyti mėsos gaminiai, kurie  išsiskiria autentišku alksnio malkų dūmo skoniu. Čia kiekvienas ras tai kas jam patinka. 

Visi mėsos gaminiai →

Pieno gaminiai

Visi kaimiški pieno produktai gaminiai tik iš ūkyje primelžiamo šviežio pieno, išlaikomos kaimiškos receptūros, o gamyba modernizuota ir atitinka šiandieninius reikalavimus. Asortimentas atitinka kiekvienos virtuvės poreikius.

 Visi pieno gaminiai →

NAUJIENOS

Lietuvos ūkininkų produktai tampa dar labiau pasiekiami vartotojams. Audriaus Banionio ūkio kaimiški gaminiai jau pasirodė ir Lidl lentynose. Čia galite įsigyti pieno, rūkytų mėsos gaminių. 

Kviečiame nepraeiti!


Kaimiški produktai

Jūsų stalui kiekvieną dieną

Susisiekite:

Audriaus Banionio ūkis
Kepyklos g. 8, Margininkų kaimas, Kauno raj.

Telefonu:

+37068795191

El. paštu:
info@abanionioukis.lt

Facebook paskyroje:

Audriaus Banionio ūkis