Būk sveika ir grakšti!

Limfodrenažinis masažas, soliariumas ir kirpykla Jūsų paslaugoms


Mūsų lieknėjimo namai „Grakštuolė“ siūlo tik efektyvias svorio metimo, lieknėjimo bei anticeliulitines procedūras

Limfodrenažinio masažo nauda

Šis masažas padeda atsikratyti svorio, sumažinti apimtis. Jeigu Jums rūpi celiulito gydymas bei savijautos gerinimas, tuomet išbandykite šią malonią procedūrą. Po šio limfodrenažinio masažo Jūs jau nebeklausite savęs, kaip atsikratyti svorio, kaip sudeginti riebalus, kaip nugalėti apelsino žievelės sindromą. Svarbiausia, kuo greičiau užsiregistruoti į šią nuostabią svorio metimo ir apimčių mažinimo procedūrą. 

Soliariumas

Beje, mūsų lieknėjimo namai rūpinasi ne tik svoriu, bet ir įdegiu, todėl Jūsų laukia gulimas arba stovimas soliariumas. Mus galite rasti Kaune šiuo adresu: Ašigalio g. 57a (Google Maps).Gaukite dovanų limfodrenažinį masažą! Jeigu norite atsikratyti celiulito jau dabar, užsiregistruokite čia!

Visos paslaugos

Suteikite savo sielai ir kūnui prabangos lieknėjimo namuose „Grakštuolė“!


Nuoširdžiai kviečiame susipažinti su mūsų liekninamųjų ir anticeliulitinių paslaugų pasiūlymu:

Pasiūlymas apima platų procedūrų asortimentą. Atvykite ir išrinkite paslaugą!

Kodėl mes siūlome būtent šiuos lieknėjimui skirtus masažus? 

Limfodrenažas yra patikrintas laiko. Jį 1936 metais Paryžiuje išrado daktaras E. Voderis, iš pradžių tai buvo tik rankomis atliekama procedūra, tačiau vėliau atsirado specialūs treniruokliai ir aparatai. Iki šių dienų masažo treniruokliai ir aparatai yra tobulinami, siekiama, kad jie būtų kuo efektyvesni ir modernesni.

Limfodrenažas padeda „išjudinti“ limfą iš sąstingio ir taip sumažinti patinimus bei pašalinti iš organizmo toksinus. Tai maloni procedūra, kurios efektyvumu gali pasidžiaugti ne tik moterys, bet ir vyrai. Tiek limfodrenažinio masažo procedūra atliekama kompresinės terapijos aparatu, tiek „Fitroll“ aparatu pagerina limfos, veninę kraujotaką, pašalina susikaupusias bakterijas ir skatina skysčių pasišalinimą iš organizmo.

Kiekviena norime jaustis kupini jėgų ir spinduliuoti puikia nuotaika. To galima pasiekti masažo dėka. 

Limfodrenažas eiguliuose

Medicinos mokslas ne kartą įrodė, jog limfodrenažas yra naudingas mūsų savijautai. Pavyzdžiui, 2001 m. Tarptautiniame neurologijos žurnale (angl. International Journal of Neuroscience) grupelė mokslininkų publikavo atliktą tyrimą, kurio dėka paaiškėjo, kad atpalaiduojantis ir liekninantis masažai daro įtaka nugarai ir bendrai žmogaus savijautai. Šiame tyrime dalyvavo žmonės, kurie turėjo rimtų nugaros problemų. Jiems periodiškai buvo daromas atpalaiduojantis masažas. Po kelių procedūrų jiems ženkliai sumažėjo nugaros skausmai, depresijos ir nerimo požymiai bei pagerėjo miego kokybė. Padidėjo serotonino ir dopamino kiekis smegenyse. Tai yra lyg trumpa, bet įsimintina kelionė į save. Iš kurios grįžtama su geresne nuotaika, žvalumu ir kūną apgaubtu grakštumu.

Kas esame, lieknėjimo namai, sveikatingumo centras arba…? 

Kartą maloni klientė pasakė, kad esame svorio metimo centras. O ištikima fanė tarstelėjo, kad esame tikras rojus. Bet būkime paprasti. Esame lieknėjimo namai, kuriuose Jūs sužinosite atsakymą į tokį klausimą: „Kaip sulieknėti, turėti gražią odą ir grakščią figūrą?“

Mūsų „meniu“ rasite tokias paslaugas kaip: celiulito gydymas, svorio mažinimas, liekninamosios procedūros, plaukų kirpimas. Taip pat Jūsų laukia liekninantis masažas, kuris lengvai ir greitai degina riebalus, stangrina odą. Siūlome sužinoti apie tai daugiau. Paskaitykite mūsų straipsnius apie šį svorį mažinantį masažą: Kaip įveikti celiulitą?“, „Limfodrenažas:istorija“.

Užsiregistruokite ir išbandykite masažą, atsikratykite klausimų, tokių kaip: „Kaip numesti viršsvorį“.Mūsų paslaugas išbandė šimtai moterų ir jos daugiau niekada neieškos Google paieškoje tokių sakinių: „svorio metimas Kaune“, „anticeliulitinės procedūros Kaune“, „lieknėjimo procedūros“, „makiažas Kaune“.

Esame Kaune, Eiguliuose, tačiau pas mus atvyksta moterys, gyvenančios Žaliakalnyje, Vilijampolėje, Dainavoje, Šilainiuose, centre, Šančiuose, Panemunėje, Aleksote, Petrašiūnuose, Palemone, Eiguliuose. Jeigu paklaustumėte, kodėl mūsų sveikatos klubas turi daug ištikimų lankytojų, tuomet atsakytume, kad dirbame iki vėlumos. Vieninteliai Kaune siūlome ilgą darbo laiką. Dirbame 7 dienas per savaitę, net nuo 6:30 iki 22:00 val. Kainos yra tinkamiausios Kaune ir tikriausiai visoje Lietuvoje, kadangi dalis paslaugų yra susijusios su savitarna. Tai suteikia du privalumus. Pirmiausia savitarna reiškia, kad Jūs nelauksite eilėje. Jums reikės tik telefono, kuriuo galėsite ne tik atlikti mokėjimą, bet ir įjungti arba išjungti procedūras. Antra, turime daugiausiai limfodrenažinių aparatų. Tai reiškia, kad Jums tikrai nereikės laukti, kol atsilaisvins masažuoklis.

Siūlome

  • Soliariumas
  • Plaukų kirpimas
  • Makiažas ir šukuosenos
  • Blakstienų priauginimas
  • Nagų priauginimas ir lakavimas

Lieknėjimo namų „Grakštuolė“ adresas 

Esame Kaune, Ašigalio g. 57a. Tiesa, Kaune yra daugybė kitų lieknėjimo salonų. Juos galite rasti Kauno senamiestyje, centre, Aleksote, Eiguliuose, Dainavoje, Panemunėje, Petrašiūnuose, Šančiuose, Šilainiuose, Vilijampolėje ir Žaliakalnyje. Tačiau mes turime daugybę privalumų. „Grakštuolės“ lieknėjimo namų durys atidarytos nuo pat ankstyvo ryto 06:30 iki vėlumos, net iki 22:00 val. vakaro. Kiti salonai negali sau leisti tokio malonumo.  Aplankykite mus ir sulauksite ne tik profesionalaus aptarnavimo, bet ir kelių valandų ramybės.

Kokiame rajone gyvenate? Žaliakalnyje, Vilijampolėje, Šančiuose ar…? Esame Eiguliuose, Ašigalio gatvėje 57a, maloniai kviečiame apsilankyti. Nuotraukoje matote mūsų lieknėjimo ir grožio namų studiją.



BŪKITE SVEIKA  IR GRAKŠTI  – lieknėjimas ir sveika gyvensena yra mūsų misija!

APIE MŪSŲ GROŽIO IR SVEIKATINGUMO CENTRĄ